Arnoud

Arnoud1

Arnoud Timmerman Media Producties zag het levenslicht in februari 2011. Ook daarvoor was ik al gek op alles wat met film en fotografie te maken had. Later kwamen daar webdesign en printmedia bij. Verhalen vertellen in beeld en geluid is iets wat mij nooit verveelt. Creatieve grenzen verleggen is het doel voor elke nieuwe dag die mij is gegeven. Een piano op mijn werkplek vormt tevens een bron van vele creatieve uitspattingen.

In 2010 studeerde ik af aan de Hanzehogeschool in Groningen, met een documentaire genaamd ‘Parel in het Vuilnis’. In datzelfde jaar vroeg ik de liefde van mijn leven ten huwelijk: Janita. Ze zei “ja”. Na 2010 is het bedrijf in een stroomversnelling geraakt, waarbij we een mooi netwerk hebben opgebouwd van verschillende afnemers. Het is anno nu serious business! Voor tal van opdrachtgevers maken we filmproducties, websites, printmedia en fotoreportages. De core businnes is en blijft filmmaken. Daarin komen alle aspecten van beeld en geluid bij elkaar, een mix die uitdaagt om eindeloos door te ontwikkelen.

Onze werkwijze
De werkwijze van Arnoud Timmerman Media Producties verschilt per project. Doorgaans start ik met een gezellige en vrijblijvende ontmoeting waarbij wensen en mogelijkheden worden besproken. Tijdens producties vind ik het belangrijk dat de klant inzicht krijgt in het proces, om zo toe te werken naar een optimaal eindresultaat. Producties draai ik zelfstandig en in teamverband, afhankelijk van de omvang van het project.

 

Uw naam*

Uw email*

Onderwerp

Uw bericht